Opis

  • kuhinja
  • hladilnik

PODROBNOSTI O IZDELKU

Z našo odlično zasnovano serijo Caretta kampiranje in življenje na prostem še nikoli nista bila tako preprosta. Doživite pustolovščino – preprosto priklopite in pojdite. Stabilne in aerodinamične avtodome lahko vlečete s skoraj vsemi vrstami vozil, od majhnega hatchbacka ali družinske limuzine do kombija, športnega avtomobila in celo trikolesnika. Ko prispete na cilj, jih zaradi lahke, a robustne konstrukcije zlahka postavite na svoje mesto brez zapletenega vzvratnega premikanja in razburjanja. Spustite tretje kolo, odklopite priklopnik, postavite ga na želeno mesto, poravnajte in že ste pripravljeni na zabavo in pustolovščine, ki jih ponujajo te čudovite kompaktne prikolice.

Briljantno pametna, ergonomska zasnova maksimalno poveča prostor za udobno bivanje, hkrati pa zagotavlja veliko prostora za shranjevanje. Vsako prikolico Teardrop Trailer izdelajo obrtniki po natančnih specifikacijah, s pozornostjo do podrobnosti in končne obdelave, ki jo običajno povezujemo le z večjimi in dražjimi enotami. Naša kakovost nam je prinesla izjemen ugled, zato vso našo prodajo podpiramo s polno enoletno garancijo.

Caretta 1500 je nova generacija prikolic za kampiranje. Ustvarjena je za 2 osebi, ki lahko v kabini spita v sproščenem vzdušju z ločenimi okni in dvojnimi stranskimi vrati. Dimenzije postelje so 150 × 200 cm. Ko se odpre zadnji prtljažni prostor, se pokažejo kuhinjsko stojalo, omarice in hladilnik. Med vožnjo zagotavlja prednosti, kot so čudovito upravljanje z možnostjo zavornega sistema in njegovo zasnovo, velika razdalja pogleda z avtomobila, ki je posledica kompaktne velikosti karoserije. Med kampiranjem vam bo poleg udobja, ki ga ponujajo večje prikolice, funkcionalnost posebne opreme omogočila čudovito potovanje po najlepših krajih na svetu, ki jih z drugimi vozili na kolesih ne bi mogli odkriti. Caretto lahko brez težav vlečete z avtomobili z majhnim motorjem. Zaradi nameščenega na stranskem delu šotora lahko razširi svojo površino. Ko boste Caretto parkirali v kampu, bo vaš avtomobil prost za vsakodnevna potovanja. Včasih vam lahko olajša življenje, če imate omejen čas za počitnice, lahko vidite več in obiščete več preprosto uživate več

LASTNOSTI IZDELKA

Število oseb: 2
Zunanjost kabine: Vrhunska oprema-Fiberglas
Šasija: Vrhunska, vgrajena v kabino: Vrhunsko podvozje: galvanizirana šasija, os Al-Ko in prednja sistemska skupina
Energija: 12 DC – 220 V diskretni sistemi

Specifikacije

Širina/dolžina/višina: 2050 x 4180 x 1740 mm
Skupna teža 750 kg – vozna s tretjo tablico

OPREMA

Baterija 40 A
Sistem za polnjenje baterije
Hladilnik (12 DC in 220 V)
Luč za šotor
Prezračevanje
Sistem za signalizacijo vozil
Enojni kuhalnik
Podaljšek kuhinjske mize (dodatna oprema vključena v ceno)
Panamsko okno
Kombinirani umivalnik in kuhalnik
Zalogovnik čiste vode 70 lit.
mrežice za komarje
priključek za plinsko jeklenko
zunanji tuš

alu platišča
led luči
ležišče za dve osebi (200×140 cm)

+ z vlečno kljuko za nosilce koles.